Despre mine

Cine sunt eu?

 

Medic cu experienta de 33 de ani in domeniul sanatatii, in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca din Bucuresti.
Specialist cu 25 de ani de practica medicala in specialitatea de medicina fizica si reabilitare medicala (recuperare medicala) si peste 20.000 de oameni tratati cu succes.
Antreprenor, timp de 10 ani am condus propria clinica de recuperare medicala, Medical Care.
Colaborez in prezent cu clinici de top, recunoscute pentru rezultatele avute in domeniul de reabilitare medicala si nutritie.
Sunt cadru didactic universitar UMF Carol Davila iar studentii de alta data imi sunt astazi colegi si colaboratori in calitate de fizio si kinetoterapeuti
Am obtinut Master in Managementul Serviciilor de Sanatate, Doctoratul pe o tema comuna intre balneoterapie si terapia diabetului zaharat.
Sunt consilier de nutritie Metabolic Balance si Consilier de dezvoltare personala.

CV Georgiana Tache

Am zeci-sute de articole scrise, de lucrari sustinute la Evenimente pe teme medicale, Cursuri de perfectionare medicala continua, participari la emisiuni TV pe teme medicale si de promovare a unui stil de viata sanatos.
Sunt bun comunicator. Scriu pe blog: Medicina Stilului de Viata
Sunt vicepresedinta Societatii Romane de Reabilitare medicala, Membru onorific al Asociatiei LifestyleMedicine si membra in alte societati si forumuri medicale internationale, precum ELMO – European Lifestyle Medicine Organization si ISPRM – International Society of Physical & Rehabilitation Medicine

De ce fac ceea ce fac?

 

Visez la o lume o lume in care oamenii traiesc impliniti: sanatosi si multumiti.

Vreau sa ajut oamenii sa-si recapate starea de sanatate si sa traiasca dupa principiile unui stil de viata sanatos: prin miscare, nutritie sanatoasa si incredere in sine.
O lume in care oamenii decid in mod informat, ceeea ce este mai bun pentru ei: starea lor de sanatate.

Valorile si dorintele oamenilor sunt cele mai importante pentru mine. Sunt alaturi de ei, sa parcurgem impreuna pasii catre starea de sanatate si multumire.

Lumea este un loc minunat dar plin de tentatii si situatii neasteptate. Poate fi dificil uneori sa renunti la obiceiurile nesanatoase si sa iti construiesti o rutina zilnica a unui stil de viata sanatos. Ca sa rezolvi corect orice suferinta, este nevoie de sfat competent si experimentat.

Iti sunt alaturi.

Am gandire pozitiva, sunt empatica.

Intreaba-ma despre problemele tale si vom gasi impreuna solutia fata de: durere si lipsa de miscare, crestere ponderala si mancatul emotional.
Vom vorbi despre: programul tau de recuperare medicala, despre planul tau nutritional, despre anxietate si nesiguranta sau starea ta depresiva, lipsa ta de motivatie, despre caile de rezolvare.

Sunt ca si tine!

M-am nascut in Bucuresti si sunt din zodia gemenilor. Oamenii ma considera o persoana vesela, dinamica, de incredere.
Eu ma consider competenta si responsabila in tot ceea ce fac.

Pasiunile mele sunt drumetiile, yoga, pilates, auditii musicale si dansul, meditatia, schiez. Incerc sa ma intorc la natura.
Citesc, meditez si ma echilibrez emotional, caut cai de vindecare spirituala, alaturi de modalitatile medicinii alopate.

Cum te pot ajuta?

 

Iti ofer sfat medical, pot stabili diagnostic de precizie, stiu sa personalizez terapia la nevoile tale, actionam dupa un plan complex.

Ofer consiliere nutritionala si te sustin pe calea scaderii in greutate, a dezvoltarii tale personale si profesionale, a echilibrarii tale emotionale.

Pot fi pentru tine, optiunea numarul unu pentru problemele medicale ale intregii familii: copii cu scolioze, tineri si adulti cu discopatie si dureri articulare, sportivi cu traumatisme, accidente, tinere mame sau doamne cu suferintele asociate varstei, seniorii cu problemele lor complexe, inclusiv neurologice.

Durerea, lipsa de miscare, surplusul ponderal si lipsa de incredere in fortele proprii, dezechilibrele emotionale, devin de domeniul trecutului daca vii alaturi de mine.